Unieke trouwfilms met een eigen verhaal

Jullie hebben een trouwdatum gekozen, de trouwlocatie is geboekt en de trouwjurk al gepast. Nu zoeken jullie naar een manier om jullie mooie dag vast te leggen. De fotograaf zit al standaard in "het trouwpakket" maar een film zou ook heel mooi zijn. Laat onze manier van trouwfilms maken nu net zijn wat jullie zoeken.

Een trouwfilm van de WoesteJongens is een blijvende herinnering aan jullie liefde. Wij werken vanuit onze passie voor film en smeden die samen met jullie verhaal tot een cinematische trouwfilm. Met onze films kunnen jullie over 10 jaar met een glimlach terugkijken op een van de mooiste momenten van jullie leven. Wij streven ernaar om jullie wensen vast te leggen en in een mooi jasje te gieten.

Twee videografen met passie

WoesteJongens Producties komt met twee videografen om jullie dag te filmen. Op die manier kunnen wij garanderen dat we alle beelden en momenten filmen die voor jullie belangrijk zijn. Natuurlijk is er ook een optie om maar één videograaf in te huren maar we laten liever niets aan het toeval over. Zo staan wij achter ons product en zijn jullie zeker van een mooie en volledige bruidsfilm.

Neem contact op